16 August 2012

aktiviti sepanjang ramadhan.

Assalamualaikum semua,!

phewww lama gilaa tak update kan. ini menunjukkan betapa komitednya saya pada study, cehhhh! takde maknenyaaa. okay lah teringin nak update sebab mood nak raya kan . tapi sedih tauu kita dapat balik raya esok. orang lain dah berlumba-lumba balik kampung. tapi saya. masihhh di melaka. xpe la asalkan dapat balik beraya gak kan. syukur.

dulu rajin je update tentang pakwe kite, heehe tak tukar okayy, kini dan selamanyaaa dialah intan payung saya. dah nak masuk 5 tahun, phewww vintage kot kteorang.

inilah gambar terkini kteorang, makin membesar dan sihat kan. heheheh.


hehe ni pulak intan payong pilih bunga. huhu kalah saya pilih bunga cerewetnyaaaa Ya Rabbi.


yayyy! sekarang tak perlu beratur beli tiket dahhh. scan ajee. mudah 

berbuka di mcd. ganas kan. hahahaha


nak beli tudung aidijuma kat mydin melaka. hehehe ganas..dah macam tudung lelong.

rasa macam kekok la cerita cmni. hahaha nampak sangat dah lama tak menaip kat blog. hahahah!!!

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^