26 July 2012

penangan lincoln crisps

Assalamualaikum

baru tergerak hati nak update, kalau tak haramm aku nak update, busy woman la katakan. hahahaha.  disebabkan sekarang assignment isu pasal buat blog baru aku teringat nak bukak blog ni, kalau tak jangan haraplah. 

meh saya nak share satu biskut raya yang saya memang jakun gilaa bila mula rasa, seriuss saya dah bosan dengan almond london, tart nenas dan semperit semua, haritu saya internship kat batu pahat then ada la sorang cikgu ni jual biskut lincoln crisps ni. nama je dah orang putih. biskut time krismas kot. hheheh..tapi serius sedap beb!

bayangkan saya beli sampai 3 balang. then pos la satu ke intan payung, pastuh bawak balik rumah satu, makan kat asrama satu. time bawa balik rumah tu, 2 hari je beb, memang licin 75 biji dalam balang tuuu. licinnssss. ayah saya kunyah macam makan nasi. hahah. seee betapa sedapnya biskut ni.

sebab tak de campuran tepung, just telur putih, cornflakes, kelapa, kacang, dan coklat cips. ada la bahan yang lain kot..tapi memang lain dari yang lain la..


walaupun rupamu kurang menggiurkan..tapi rasamu memang melelh air liur laa



tatau la motif gambar semua terbalik camni. nak rotate malas


hot selling! hahahahah hijau ziana zain makkk~


4 comments:

  1. usihh senget kepala gg tgk. hehe.
    tp mcm sedap je an tgk. nyummm

    ReplyDelete
  2. salam boleh tau beli kat mane x biskut tu

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^