10 June 2012

Private call wink!

Assalam, 1st time update blog dr galaxy kecik ni,baru terasa nak download td.hehe..

Private call smlm..hehe suke sgt..mcmane dy tahu saya sangat rindu smlm?pelik kan..smlm mmg rindu lain mcm..nak duduk dlm blik jek,slalu tak mcm smlm.

Pastu dlm kul 12.30 ad no private cl,terkejut gle dlm hati berbunga2,dpt ckp 5 minit pun ok la,at least stiap 2 minggu dy nak call yaya jugak.

Tapi yang tak bestnye time dy call yaya teresak2 pulak nanges,haha..sayangnye kan..xpe lepas ni manfaatkan betul2 5 minit tu

Syukur alhamdulillah,dy dpt dgr suara hati saya.

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^