12 June 2012

prepare for wedding.wink

Assalamaualaikum,

malam baru ada mood nak update, suprise ke tajuk? hahahaha supriseeeeee...dah nak beli-beli kain bagaiiii..apakah maksudnya? kita tengok gambar la dulu.


kalau pergi gulati's wajib snap-snap sebab apa???nampak tak seri pengantinnn tu?? tak nampak??



sebab lightingnyaaa cantik, lampu oren-oren tuuuh. nampak tak seri tuu? tak nampak jugak?? 


tak nampak sudaaah! menyammpahh
haaaa nilah warna kain ituuu.hehehe ala-ala beige gituuuu


tu lace. yang murah-murah jeee, tak mampu memahal.kita nak kawen sekali je.hahha

.
itulah pengantinyaaa.bukan saya okehh


dah nak kawen kawan akuu. memang kau patut kawen pun mia..ko dah tahap wajib kawen


cikgu yaya pulak bila nak kawen? i macam biasalahhh retiss la katakan. NO KOMEN,
 tade sape nak pinang mahal sangatttt!hahahah dah hantaran i sama dengan harga no plat WWW1,ko mampu?


10 comments:

  1. ingat cik yaya ne yg nak kawen...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau cik yaya nak kawennnn , satu duniaaa yaya bgtau

      Delete
  2. HAHA, yaya. kawen lepas posting kang. hewhewhew~ :p

    ReplyDelete
  3. hehe lawak la.igtkan tuan blog ni yg btl2 nk kwin

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan blog ni lambattt lagi nak kawin

      Delete
  4. fiuuuuhh~ ingat dah nak kawen tadi...yaya...yaya...buat nebes jer org yg baca =)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^