12 June 2012

muka jodoh ?


Assalamualaikum rindu,

hamboiiiii pagi cik yaya update blog, semagat jituuu begituu, kesian korang kena tipu semalam. mati-mati ingat yaya nak kawen ye. hahahahahha so sorry didn't meant to kecewakan u olss.hahhaa

yaya nak je kawin tapi yaya rasa macam nantilahh lepas belajar, keje dulu laa.duit takde nak kawen mcmanenyaa, lepas kawen makan pasir ke? hehehe. sebelum nak buat keputusan berfikir dulu. jadilahhh manusia yang matang..chewahhhhh ayat tak leh blah derrrr. kan yaya dah cakap hantaran sama denga harga no plat WWW 1, hahaha!

okey back to topic, semalam yaya post this pic kat facebook. sebab rindu sangat. orang kat fb pun mesti dah rasa nak removee je yaya. yelah mana taknyeee kejap2 update status loya. hahaha. peduli ape mak, fb mak, hahahah. dah rindu nak buat mcmane, bukan nak tunjuk-tunjuk. sebelum gila menahan perasaan. hehehe..lepas uplod pic tu ade la yang cakap muka sama lah! muka jodoh la! hehehe..

iyee ke? jom tengok!

mana sama!
 saya putih, dia hitam,
 hidung saya mancung dia kembang,
 mata saya besar, mata dia sepet,
 hahaha! yang negatif semua kat dia laa!


ini antara yang komen, tq zaty dan zara



yeke sama? orang kata kalau muka ada iras-iras ni  ada jodoh. kalaulah betul, yaya terfikir-fikir siapa yang comel sebenarnye ni? yaya ke? enol? hehehehe ni gambar masa sambut suprise party untuk dia yang ke 22 tahun. hehehe bulan april hari tuu. miss this moment =) rasa nak sambut birthday tiap2 hari.

okay! siapa setuju muka yaya sama dengan budak bucit ni! angkat hidung ^___^



9 comments:

  1. Aha..ala cik yaya ni.
    Btol la samee..hehe

    siyes muka die mcm versi laki pnye cik yaya..ce suh dia pkai tdung nnt..hee

    ReplyDelete
  2. Aha..ala cik yaya ni.
    Btol la samee..hehe

    siyes muka die mcm versi laki pnye cik yaya..ce suh dia pkai tdung nnt..hee

    ReplyDelete
  3. yes i've heard about that before. muka sama ada jodoh. orang tua² la yg kata. hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe orang tua la kataa..betul ke tak ntah laa..hehe mintak2 btol laa

      Delete

komen anda begitu berharga~ ^__^