07 June 2012

baru sehari tinggalkan facebook.

Assalamualaikum,


hadoiii penat tak payah cakap laaa.. nak bernafas pun tak smpat, eh maksudnyaa mati la tu kann.hahaa. baru sehari nak lari dari facebook tapi nan adoooo sms kejap2 bunyi..kejap2 bunyi..al kisahnyaa saya balik kampung sekejap. faham-faham je laaa kampung mana ade wifi mane ade line broadband. huhuh so mmg tinggal je la lappy kesayangan.
balik-balik bukak fb haaaa amik kauu..semput nak reply. tu belum dekat email. Ya Allah, bersyukur sangat dengan rezeki yang kau berikan padaku. rasa nak bersedekah pun ada. coklat choki choki nak??.huhuhu rasa macam tak percaya bisnes yang saya hanya main-main ni macam dah serius pulak. huhuhu..

eleh mesti ade yang nak kutuk, baru 13 msg dah kecoh. hahaha AKU ADE KAU ADA??

dengan duit ni lah saya topap, makan, shopping. tak payah nak mintak kat mak ayah sangat time study, mintak lepas 2-3 bulan biasalah..hehehe..so saya nasihatkan kepada yang study tu boleh je nak bisnes. tade masalah, yang penting pandai uruskan masa. tak payah la fikir study tu menghalang kita dari membuat dua perkara dalam satu masa yang sama. time study la kita enjoyy sambil bisnes. hahaha. besh jugak. nak beli apa barang yang kita suka. asalkan hasil dari sumber yang HALAL..

dah la penat nak membebel. nak promot sikit boleh? siapa rasa nak putihkan gigi boleh la PM yaya ye. muka cantik gigi kuning tak molek jugak kan. hahahhaa~



euwwww tak cantik! kuning..jom beli set pemutih gigi ni.

nak tauu lebih info sila ringankan tangan ke FB YAYA CATALYST.or nak order terus 0179313997


1 comment:

  1. cayalah yaya. goodluck :)

    baru nak berjinak2 dalam bisnes ni ;D

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^