15 June 2012

8 hari 2 kg

Assalamualaikum, 

saya cuma nak share testimoni pelanggan saya ni. hehe berat punyalah susah nak turun, saya rasa FB Yaya Catalyst tu dah macam klinik kecantikan dan kesihatan, masalah kulit muka, masalah berat badan, masalah kesuburan pun tanye saya. hehehe alhamdulillah sebab beri kepercayaan kepada saya untuk guide korang semua, saya tak sempurna, kulit pun berjerawat juga dulu. badan pun agak debab dulu. sekarang pun sama. tapi saya suka share dengan orang lain produk yang memberi kesan kepada saya. mana tau berkat usaha korang pun berkesan. hehehe.



nantilah cerita produk apa ni. produk ni kira HOT juga la..
nak tauuuuu lebih lanjut. sila ke FB YAYA CATALYST oukehh.
siapa yang nak kawen or nak tunang tuuu.. nak turunkan berat badan cepat cari saya.
kalau tak menyesal ^_^



No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^