28 May 2012

TIPS nak kulit putih berseri?

Assalamualaikum,

Untuk pengetahuan semua, yaya masih menjual miracle tab. sebab apa? sebab miracle tab beshh!! paling yaya suka tab soap. now ada dua produk baru. memang best kedua-duanya. iaitu EX Radiance Activator  (RA) dan Advanced Whitening Fluid (AWF)

baru minum  RA 3 hari yaya dah rasa kulit makin lembut, beshh woo lagi-lagi kepada yang nak kahwin tu boleh la start minum,kalau kawen hujung tahun dah boleh start minum, sure masa kahwin muka berseri-seri, orang kata naik seri pengantin la katakan.



sebelum ni yaya susah nak percaya produk-produk minuman kecantikan ni. tapi hati dah tergerak nak minum EX RA ni. memang terbaikk la! rasa buah ala-ala nenas gituu. memang rasa lain dari minuman kecantikan yang lain. kalau minuman collagen yang lain kena minum berkotak-kotak, tetapi dengan EX RA yaya rasa perlu minum 30 hari mesti rasa ohsemm!

 












Semakin glowing dan berseri-seri dengan RA!
Sejak ambil RA kulit makin lembut dan berseri-seri
Pori-pori muka makin kecil sejak minum RA!
Penyakit kulit pun boleh hilang dengan RA!
Jerawaat seriousss dah tak naik dengan RA!
Kedut-kedut kat kulit my hubby makin hilang dan  tekstur kulit makin ok!


EX Radiance Activator
Harga : RM 130 (20 sachets)



kalau   HD Advanced Whitening Fluid adalah merupakan produk penjagaan dan pencerahan kulit yang terhasil dari gabungan teknologi pakar bedah kosmetik, penghasilan dari juru makeup dunia hiburan dan juga inovasi sains kulit.
HD Advanced Whitening Fluid 
30ml
RM 100.00 


Salah satu bahan aktif HD Advanced Whitening Fluid, Komplex E861 merupakan protein yang sudah lama digunakan oleh pakar pembedahan kosmetik untuk diberikan kepada pesakit yg telah menjalani pembedahan bagi mempercepatkan penyembuhan sel, menghalang pengelapan serta meminimakan parut. Kompleks E861 yang dimodifikasi ini diadun dalam HD Advanced Whitening Fluid bagi memberikan kesan positif yang maksimum, mencerahkan kulit, menghilangkan cela sepantas 7 hari.


kalau nak cantik lagi kenalah pakai satu set kannnn..nak tau harga 1 SET sila ikut cara di bawah


UNTUK SEBARANG PERTANYAAN SILA KLIK SINI


2 comments:

  1. macam nk try..
    mcm mne nk dptkannyer yer

    ReplyDelete
  2. cik zeeta, kalau berminat nak order sila PM yaya di sini yaa
    http://www.facebook.com/pages/Miracle-Tab-Rahsia-Kecantikan-Selebriti/193984594033647?ref=tn_tnmn
    ATAU
    SMS 0179313997

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^