28 May 2012

tiada sebab untuk TIDAK KURUS!

Assalamualaikum,

ok hari ni yaya nak share satu testimoni mengenai satu produk yang yaya baru je jual sebulan dua ni. hehe malas nak promot kat blog lagi. tapi terasa nak share dengan korang semua yang mengalami masalah berat badan melampau

siapa tak teringin nak kurus kannn. yaya pun sama, bagi yaya kurus itu CANTIK DAN SIHAT! bukan nak menunjuk-nunjuk. tapi harini yaya takmo cerita panjang-panjang dulu. bacalah testimoni terbaruu ni. hehe senang hati yaya bila pelangga berpuas hati dengan produk yang yaya jual. bukan jual hanya untuk kaut keuntungan semata-mata. dan yaya takkan jual produk yang yaya tak try. dah try baru jual. tapi bila pelanggan dah try dan berjaya, beganda-ganda la sukanyaa!hehehe alhamdulillahhh





my customer ni mula-mula risau makan seminggu tak turun berat,. lepas 2 minggu message yaya cakap makin bertenaga, minggu ketiga hantar testimoni ohsemmm ni pulak. sukaa! sukaa!! ni semangat nak beracai berry ni. hehehe

 siapa nak kurus????

siapa nak cantik??

SILA PM yaya di YAYA CATALYST, kita boleh borak-borak dan yaya akan bg tips untuk turunkan berat badan, yaya takkan biarkan customer terkapai-kapai . mesti jaga pemakanan customer! hehehe, barulah 3 minggu turun 6kg kann!





5 comments:

  1. Replies
    1. nak try sms yaya ok 0179313997. OR PM kat FB jee

      Delete
  2. saye pun mkn acaiberry nie, tapi bukan dari cik yaya la... tapi dah 2 mggu makan still tak turun berat badan, tapi bila customer u pun mcm tu, lega sikit rase..


    harga acaiberry yg u jual nie berapa ekk..

    ReplyDelete
  3. berapa ye harga acaiberry ni? nak beli virgin coconut oil tu, i dah add yaya kat fb :)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^