27 May 2012

Shopping Pra Raya pun ada.

Assalamualaikum,

Hyee! dapat juga update, kalau tak malas. owh semalam yaya shopping dekat Jalan TAR..hehe shopping PRA RAYA la katakan. yelahh nak beli kain baju semua. nantik tak de tailor pulak nak jahit kan. yaya ni walaupun sekarang dah boleh beli baju siap (poyo la nak kata berat dah turun,) tapi tetap nak hantar baju jahit sehelai. baru rasa raya.

biasalah kalau pergi jalan TAR, mesti pergi SOGO kan. wajib, walaupun sogo tuuu sesak gila. tiap2 bulan ada SALE, tetap nak pergiii. mata yaya terus biruuuu juling-juling bila nampak 70%! 50%! 20% pun sawan. well perempuan la katakan. walaupun dah banyak seluar mesti nak beli baruu gak. tudung tak payah cakaplah. kalau ikutkan beli-beli tudung ni dah boleh bukak butik rasanyaa. 

yaya rasa kalau nak beli tudung yang murah kat MUAZ laa kalau JALAN TAR tuuu. tapi janganlaaa pergi hari SABTU AHAD. grrrr rasa nak pijak-pijak semua orang, yang penting pakai sempoi je. selipar pun jadi.hahaha kalau tak sakit kaki.


inilah hasil rembatan 5 beradik. huhuhuh. 





sempat jugak nak snap gambar, banyak sebenarnyaa tapi ini blog bukan album gambar so sebiji dua jadiklahhh. kite tak popular. WAAKKAA ape kes statement cmni?nak suh kata popular ke?

okayylah cukup updates sampai disini. cuti semester 3 minggu ni nak turunkan 5 kg !! tunggggu.               (tapi rasanya baru 3 hari dah naik 3 kilo, kejutan balik rumah la katakan)

p/s: intan payung saya dah belayar. harini masuk 2 hari saya tak sms dan calling. sabar ye cik yaya. dia sayangkan awak sampai bila- bila 





3 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^