01 May 2012

restoran zam-zam memang ala kazam!



Assalamualaikum,

esok cuti kan, so hari ni teringin nak share dengan korang satu restoran yang memang saya akan singgah kalau pergi jalan TAR,syurga tudung saya. hehehe. restoran ni bagi saya unik dan best sebab makanan dia mmg kalau pergi puas hati, fresh oren pun rasa fresh orenggg, sirap bandung selasih terbaik!! mee goreng terbaikkkk.soto ayam terbaekk, paling terbaik ialah murtabak,sbbnya zam-zam restoran ni 'the ORGINAL MURTABAK SPECIALIST' ehh ingt mata je ke ade specialist?hahaha.





ini belagak je lebih,bukan reti pun tangkap gambar .hahaha

gaya itu penting



inilah murtabaknyee,ni murtabak ayam,ni size kecil ok, tapi rasanya dah cukup besar bagi saya kalau makan berdua, ini untuk makan 4 orang ok. jangan order saiz besar kalau korang berdua je, RM 8.90 tetapi berbaloi dengan rasanya. 

ni semua dia makan

tengok rakus gila ok, saya hanya tangkap gambar guna hp jee

ready!!!1

goooo! mee goreng tu sangat sedap, soto ayam juga sedap, fresh orange juga amat sedap, bandung selasih terbaik.
ini muka tak make up.comot gila

teknik kecilkan muka setelah telan murtabak beberapa keping

hasil kerakusan dua orang raksasa gorgon.hahahah!! 

saya amat menyuggestkan korang pergi makan kat restoran zam-zam ni. memang sedap. tapi harga pun sedap juga laaaa bagi orang kurang berkemampuan macam saya ni, yg beshnyaa service terbaik, cepat siap! ada wifi, ade air cond. selesa. tak rugi la kalau mencuba =)


zam-zam restoran sila beri saya free RM 100 voucher ok! HAHAHA.



1 comment:

  1. Oke..noted..nnti order murtabak kecik jer...hehe..yang besor tu mesti macam pizza..haha..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^