15 May 2012

mood SECRET RECIPE je



Assalamualaikum,

siapa suka kek secret recipe!! angkat kening. haha..saya salah sorangnyaaa. tapi tak selalu lah makan kek ni, bila terliur sangat-sangat je baru beli.

2 minggu berturut-turut yaya mengidam kek secret recipe. sekarang ni kek yang mendapat tempat pertama dalam carta kek yaya ialah cheeze choc.hehehe.

maaflah kualiti gambar terlampau melampauu.senget benget tangkap.hehe

carta yang kedua ialah pecan butterscoth! sedappp tak manis. i liokeee! yogurt kurang suka laa..tekak melayu la katakan. kurang masyukk la. yaya makan chesse tu  je. yogurt tu main tolak-tolak tepi.hehe


pecan butterscoth yang kat belakangg tu.
depan tu yogurt. 

korang suka kek ape? share laaah. hehehe.


p/s : mulai hari ini yaya akan update blog selalu. sebab buah hati dah naik kapal. saya dah takde kawan nak luahkan perasaan. hehehe jiwangss!


2 comments:

  1. Shag suka blueberry cheese. tak pun strawberry cheese. Choc cheese dop minat sebab ada choc :P

    ReplyDelete
  2. Lisa tak pernah makan kek SR..tp pernah rasa yogurt strawberry dia..sedapnya Ya Allah :')

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^