01 May 2012

Jom Join NEW Bloglist The Chronicles Of Yaya!

Assalamualaikum,


ok hari ni sempena 1 Mei , saya sangat baik hati dan banyak masa terluang nak letak NEW blog list kat tepi blog saya ini. so 30 yang terawal akan diletakkan, hanya perlu tinggalkan komen di entry ni dengan komen Jom Join  NEW Bloglist The Chronicles Of Yaya!

syarat paling wajib ialah letakkan blog saya di blog list kamu,hehe then saya akan check and letak blog kamu di blog list saya. mudah as ABC kan!


7 comments:

  1. Jom Join NEW Bloglist The Chronicles Of Yaya!

    ReplyDelete
  2. Jom Join NEW Bloglist The Chronicles Of Yaya! ;)

    ReplyDelete
  3. http://bymissmerahjambu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Jom Join NEW Bloglist The Chronicles Of Yaya!

    HAHA :D

    ReplyDelete
  5. Joined!!!!
    mmg selama ada blog nie letak Blog Yaya pun kat blog list...(^_^)

    my link : http://fienazzuki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. jom join new bloglist the chronicles of yaya!

    blog hang dari awal dulu lg duk dlm list friends through ga and contest akak...selamat mengemas la ye...

    ReplyDelete
  7. ouch...dah ada...tq yaya!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^