10 April 2012

a suprise 22nd birthday for HIM!

Assalamualaikum,

entry kali ni dimulakan dengan muka sesuci lebaran birthday boy saya. maksud sesuci lebaran ialah kelebaran muka dia yang suci. hahaha! mintak-mintak la dia tak baca blog saya. 


tahun ni sangat best, bagi saya laa.sebab berjaya buat suprise birthday party untuk dia. bukan senang nak arrange kalau bf keje kapal ni.  kalau betul- betul memang rezeki dia je barulah dapat buat birthday party ini. so alhamdulillah..everything smooth..perancangan terbaekkk punya!.hehe.

pagi tu saya dan dia pergi kenduri kawen kawan dia di segamat. bayangkan dari batu pahat ke segamat.huhu penat la jugak. nasib baik ada kawan-kawan baik saya tolong bantu merealisasikan party ni. hehe thanks sangat-sangat mia dan nad sebab tolong saya.kalau tak memang takkan jadilah party ni.

menu yang saya rancang ialah

-cheesecake strawberry oreo
-chicken chop kampung style
-france garlicious bread
-lychee pudding with strawberry ice cream
-ice lemon tea

memang gila kan nama menu ni semua. hahaha all menu is 100% homemade ok..huhu 3 hari awal saya prepare semua bahan. memang gigih la. baru buat birthday party laki, kalau anak i call katering je laa.hahah tak larat nyahhh

so here, ade la sedikit gambar. sempat di snap- snap ( terabur english aku)



muka bahagia

sexy tak cake ni?hahahah muka dia mcm shin chan. so tempek je laa

perut kekeyangan

muka redha kena paksa makan.hahha!

chicken wing with ntah ape sos nyaa..lupa!


letak satu je cukup gambar saya. yang lain-lain comot!



paling banyak membantu! thanks kawan~

inilah kawan-kawan saya yang banyak membantu!

hope next year kalau ada rezeki saya plan yang lagi besh~ insyaallah!

p/s : saya doakan Incik Enol, dimurahkan rezeki dan kawen cepat-cepat 
( dengan sayalah kawen tuuuu.hahaha! doa 2 in 1)

2 comments:

  1. inshaAllah .. semoga berkekalan :)

    ReplyDelete
  2. keep eternal :)

    p/s : akak boleh saye dapatkan resepi oreo cheese kek tu tak ?! baked punya eh

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^