25 April 2012

hadiah jimat untuk anak murid

Assalamualaikum,

saya nak share idea untuk cikgu-cikgu praktikal yang nak jimat duit untuk bagi hadiah kepada anak-anak murid. yelaaa kalau anak murid smpai 40 orang, takkan nak beli set alat tulis satu sorang, RM 1.00 pun dah jadi RM 40, so baik buat sendiri bookmark ni,satu sen pun tak usik, cuma tenaga menggunting je laaa.

plastik liminate rembat la mane2, print kat sendiri, mesin liminate kat sekolah, yang penting ialah kreatif je laaa


comel kan template2 ni, cuteeee


saya buat depan tu kata-kata motivasi, then belakang doa penerang hati,semoga mereka amalkan!!

sekian, ini idea sahaja.
SELAMAT MENCUBA






8 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^