16 March 2012

Foundation STAGE FOR SALE!


 
Assalamuaalaikum,

hari ni yaya nak jual satu foundation yang yaya terbeli warna yang sama. foundation ni mmg best setaraf MAC ok. harga memang mahal la time beli. huhuh.tapi sebab tak guna so yaya jual dengan harga murah sangat .time beli harga RM 90. tapi yaya nak jual dengan harga RM 60 SHJ! inc postage dan besera free gift. 

jangan risau ye ini bukan tiruan yee..stage xde yang tiruan lagi. MAC iyelah berlambak. so kalau nk try pakai foundation yang berjenama pada harga yang murah boleh la email yaya ok. boleh nego lagi harga.hehehe.

tapi make sure la kulit korang jenis cerah. kuning langsat gituuu..dan foundation ni boleh blend dengan foundation yang agak gelap skit bagi nampak lebih cantik dan natural gituuuu.



yaya jual yg warna belah kiri tu yaaa. TAKE 1

kalau korang nak lebih INFO mengenai foundation stage ni boleh baca di blog ini yaa http://bunbunmakeuptips.com/stage-cosmetics-photo-pro-foundation-review/


ok kalau berminat nak beli foundation stage ni boleh PM yaya kat FB ye lagi mudah!


No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^