06 February 2012

tips mudah & COMEL

Assalamualaikum,

mood sekarang sedang teman kawan saya tengok bola MALAYSIA VS BAHRAIN. saya ni bukan jenis tengok bola. tapi teman je lahh kesian sorang-sorang kan. 

so sambil-sambil teman dia tengok bola kita update la belog ni jap ye. hari ni nak share satu TIPS untuk wanita-wanita kat luar sana yang tak suka pakai purse,rasa nak sumbat hp dan kunci tapi tak nak bawak beg besau-besau..

jadi , inilah penyelesainyaaaa!


saya tak tahu nak panggil ini beg apa pounch kot. 

kelebihanya
-sangat comel
-harga berpatutan
-ada tali pendek yang senang dipegang
-sesuai untuk semua pakaian
-boleh sumbat hp,kunci, vials perfume, dan cermin.


sebab apa saya suka beg macam ni, sebab tak perlu bawak handbeg, tak perlu bawak beg besau-besau..boleh campak je duit. kad-kad semua beli card holder. mudah!sekian tips hari ini. oops! lupa nak bagi tahu..saya beli di carefour batu pahat. RM 16.90... kedai-kedai jual aksesori wanita ok.

3 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^