20 February 2012

pemenang MINI GIVEAWAY- VIT E SOFGEL COLLAGEN



Salam,

pertama sekali yaya nak minta maaflah bebanyakk, sebab tertangguh..tangguh keputusan mini giveaway. sedangkan mini giveaway je pun. bukan mega. tapi disebabkan kekangan tanggungjawab sebagai guru praktikum yang menghepap kepala ini maka tertangguh tangguh la keputusan,

jadi, tadi saya telah copy semua ayat-ayat dan print. then saya suruh kawan saya yang pilih. sebab kalau saya pilih nanti bias. hehehe tak adil kan. maka keputusanyaaaa ialah


TEMPAT PERTAMA
Puan Besar Shaq Yahaya

TEMPAT KEDUA
Wan Noor Aqilah Karim

TEMPAT KETIGA
Solehah Shamsuddin


PARA PEMENANG SILA HANTAR DETAILS nama,alamat,no phone..ke 
babygorjes@gmail.com
 selewat-lewatnya hari jumaat ini. siapa lambat hadiah BURN! hahahaah!!!



5 comments:

  1. Assalamualaikum cik Yaya. Thanks for this announcement. Sbnrnye sy btl2 terkejut tgk kputusan ni. First time sy menang GA wlupn tmpt ketiga. Saya dah hantar detail tu..tq ye ^_^

    ReplyDelete
  2. wuwuwu tahniah kepada pemenang ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada winners...

    jom join contest ni plak
    http://therosputih.blogspot.com/2012/01/contest-teka-teki-tekuk-therosputih_27.html

    ReplyDelete
  4. Untunglah pemenang tu Shag. HAHA :D Nasib baik hari ni Jumaat, sempat lagi nak email :Pp

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^