25 February 2012

apa kata mereka tentang MIRACLE TAB?



Assalamualaikum

Syukur alhamdulillah sepanjang beberapa bulan yaya menjual  set skincare MIRACLE TAB ni makin ramai yang berpuas hati dengan tahap kulit mereka. lagi bertambah gembira bila mereka semua tak segan share testimoni. cuma testimoni bergambar mereka bagi yaya tunjukkan pada yang serius ingin beli sahaja .

rasanya dah tak terkira set yang yaya jual. ada yang repeat order nak beli sabun sahaja. UPC sahaja pun ada. syukur alhamdulillah. dengan guide yang yaya bagi semua dah dapat kulit yang mereka inginkan. syukur sangat-sangat

cuma yaya terkilan dengan beberapa pelanggan yang kurang sabar dan inginkan hasil yang cepat. tak semestinya kita pakai satu set sahaja akan terus nampak hasil apa-apa jenis ubat pun bergantung pada tahap kesihatan dan tahap metabolisme masing-masing. makin tinggi makin cepat kesan. dan kurang pengambilan air kosong pun salah satu  faktor. 

bukan tu saja. kadang-kadang kita tak boleh nak harapkan pada satu produk juga mungkin badan kita kekurangan beberapa vitamin, so boleh ambill vitamin tersebut melalui buah buahan dan sayur sayuran. pemakanan kena seimbang jangan la bedal je makan ikut nafsu. ish..ish..ishhh

so ini koleksi testimoni customer-customer yaya yang dah consume miracle tab and also VCO. 

















kalau berminat untuk order sila PM yaya disini sahaja
OR
017-9313997( SMS ONLY)

1 comment:

  1. Wawa dah guna hampir sebulan.. Best pakai Miracle Tab.. Produk yg bagus mmg kesan die lambat nk nampak.. Parut Wawa makin pudar.. Xlar hilang dah, makin pudar je.. Ade jugak jerawat yg naik sikit2 mungkin sbb nak serasi dgn produk.. Wawa akan trus pakai.. Pakai produk gini kene istiqamah kan hehe.. Btw, nanti dah start dpt gaji nk sambung amik VCO.. Thanks kenalkan produk2 nie.. =)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^