21 January 2012

tips untuk pengguna miracle tab !


Assalamualaikum,

hari ni saya nak share tips yang penting kepada pengguna-pengguna miracle tab soap yang tgh HOT tuuuu. ok cara nak jaga mudah aje cuma sabun ni bersifat organik dan mudah cair. siyess masa mula-mula pakai tak reti nak jaga sebabnyaaa tak study dulu cara nak guna kan. saya guna dulu sebelum jual pada orang. kata orang tak kenal maka tak cinta. nak buat tips ni pun ambil masa sebab saya study, so nak update benda-benda yang memerlukan ilmu ni ambil masa lah kan. kalau tak ilmu tu yang merepekrepek update. hehe.



perkara yang pertama sekali ialah korang mesti potong sabun tersebut kecil-kecil, jgn berlagak nak pakai besar-besar sabun ni dah la mahal seketoi RM 70 so untuk pakai selama 2-3 bulan kenalah pandai bajet-bajet kan.  potong tu pun berseni sikit. 



cuba tengok saya potong tuuu, comel-comel kan. setahun pun boleh pakai.hahaha 

Kandungan yang terdapat dalam sabun miracle tab ni ialah
• Protein Glutathione, Ekstrak Mulberry, Willow Bark, Licorice, Lemon & Aloe Vera



dah potong kecil-kecil tu then letak dalam bekas kesukaan anda, saya pakai bekas kecil je senang nak bwk kemana-mana. then comel! sabun Tab merupakan sabun jenis organik dan mudah cair. Pastikan sabun diletak di tempat kering & dalam bekas berpenutup.

so lepas ni jadilah pengguna yang bijak!!

KEPADA YANG BERMINAT NAK ORDER SABUN MIRACLE TAB 

HP: 017-9313997 (cik yaya)

EMAIL : babygorjes@gmail.com

kalau nak order di facebook sila scroll ke atas then klik yaya catalyst di atas tuuu

NOW ADA PROMOTION 
1 SET MIRACLE TAB

RM 320 (TERMASUK POSTAGE)


1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^