11 January 2012

*NEW* EX Ultimate Perfecting Complex (UPC)


Assalamualaikum,

Miracle Tab memperkenalkan lagi satu produk yang sangat-sangat miracle dan baruuuu je keluar TAB EX UPC. Menggantikan TAB EX yg label hijau tu...yg ni lagi power tau. Kiranya macam packaging baru jugak la.,jom baca sendiri benefit. kalau bahasa teruk maaflah.translate kat guggglee,hahahha


Kebaikan EX Ultimate Perfecting Complex (UPC)

Kulit Kulit Pemutihan & Restore Brilliance
Whitens & walaupun keluar warna kulit secara keseluruhan, gigih menghapuskan & mencegah pembentukan pigmentasi. Mata-beg, letih, mata gelap dan membosankan yang berkurangan dan perlahan-lahan pudar sebagai TAT-882 tanamkan kulit dengan nutrien dan tenaga yang diperlukan untuk cahaya.

Anti Jerawat
Menghapuskan jerawat degil dan liang-liang kulit pengecutan dan mengurangkan sebum. Keputusan dramatik dalam tempoh 2 minggu.

Pelapisan kulit
Mengurangkan kedutan, menegangkan kulit, meningkatkan keanjalan kulit & melindungi kulit daripada sinar UVA & UVB dan bahaya alam sekitar. Menyampaikan faedah pelapisan kulit dramatik, tiada liang-liang yang lebih terbuka, selulit, parut & kulit kupas oren.

Elakkan Rambut Gugur
Merangsang pertumbuhan, menyampaikan nutrien yang penting untuk rambut berkilat & bersinar rambut

Mengoptimumkan Penyakit Kulit Kesihatan & Rawat
Meningkatkan sistem imun, anti-tekanan & kemurungan. Merawat penyakit kulit seperti kusta, kurap, kudis, kurap dan ketuat.

Pengurusan Berat Badan & Tambah Saiz Bust
Mencegah pembentukan toksin badan dan kulit, mencairkan lemak degil dan mengusir selulit terkumpul. Membantu dalam mempercepatkan pertumbuhan semula tisu susu untuk saiz payudara penuh.


kalau berminat untuk order boleh terus terbanggggg ke my FACEBUK YAYA CATALYST!
untuk pengetahuan ada promosi sehingga 7.30 pagi esok. 
1 set MIRACLE TAB -RM 328 SHJ (NP 336)


No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^