19 January 2012

musim bawal pulak




 Assalamualaikum

lama tak update tentang diri, so malam ni just a quick update tentang kesukaan saya baru-baru ni. sekarang ni musim tudung bawal dh come back, teruk betul my language.kalau pakar bahasa baca ni habisss lah saya. hee

baru-baru ni saya ada beli tudung bawal, murahh gila sebab saya join kawan roomate saya order ni. dapatlah sehelai RM 6. ehheeh..jimatt kot. mana taknya order sampai 50 helai. dalam 10 orang order. jimat kan! tips untuk membeli sesuatu barang online dengan bijak ialah belilah sekali banyak share dgn kwn. so mesttii dapat hargaa murah punyee!

saya shopping online tudung bawal plain ni di : Adrina.Abby Hijab


cantik kainyaa..lembut dan mudah dibentuk, cuma warna kena pandai pilih. sbb sesetengah warna tak berapa sama sebab flash camera kan..huhu

saya nak biru ala-ala turqoise. tapi salah pilih padanlahhh muka!

saya suka tudung bawal sebab mudah. na jadi cikgu pun bergaya sangat tak kemana gak. depan murid-murid gak kan. so dalam banyak-banyak tudung i love tudung bawal!! CANTIK. lepas ni saya teringin nak beli lagi secara borong sehingga 30 helai. so sesiapa yang join beli dgn saya boleh email saya ye babygorjes@gmail.com, nnti leh dapat sehelai RM 6 kee. jimat gila! kalau tak sehelai RM 10 tu pun kalau kau beli 3 pieces ke atas



dan ini pulak hasil kerja tangan saya menggunakan bahan-bahan bantu mengajar praktikum lepas . saya buat rantai untuk gegel. siapa gegel? hehehe tekalah! saya buat ni pun sebab na jimattt! rantai gegel haritu RM 10 hilang begitu saja. so buat sendiri lebih murah, jimat dan sentimental value yang amat tingggi.

LAST BUT NOT LEAST!


misi hilangkan seSULIT!!hahaha~

2 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^