26 January 2012

make up remover saya yang UNIK.

Assalamualaikum,

selamat pagi semua,moga kesihatan kita semua baik hendaknyaa..ecececeeee ayat pagi-pagi tak boleh blahh. konon baik leteww. ini kisah semalam, ingat nak hapdate semalam, tapi laki dah panggil masuk bilik. nak off laptop pun tak sempat. grrrr. hahah! (motivasi pagi hari )

semalam tetiba je dapat surat. dah lama tak dapat surat. asyik saya je yang mengepos surat. semalam dapat la seketoiii.ini suratnyaa.korang tengok rakus gila bukak. tu menunjukkan saya sangat eksaited sbb jakun dah lama tak dapat surat. hehheh




dan di dalamnya ialah..jengg...jeng...jeng......

.
.
.
.
.

ah tak payah nak jeng..jeng..jeng..sangatlahh!

make up remover biore! menang giveaway kat blog jessying haritu, dah berabad rasanya. haha. tp alhamdulillah dapat la jugak dari sorang makhluk tuhan yang beria-ria mintak alamat, no hp bagaiiiii tapi haram tak bg hadiah. haha.xpe la anggap la dia kena rompak masa nak pos barang saya kan. positip..positippp.


comel gila.nama pun sample kan. heheheee. untuk eye dan lip sahaja ok. tp kalau muka pun ada saya kisah.


sebelum-sebelum ni saya tak pernah pun pakai make up remover ,so sajalah try masuk GA tu,then menang.alhamdulillah..leh la mencuba. ramai yang review ok make up remover ni. tapi tak tahulah. saya malas nak review-review ni .tak de mase. anak ramai nak jage. kejap2 nak menyusu laa..nak tido laa..busy tau mama ni..haha

so disebabkan mama yang terlampau kebizian ini, saya memgambil alternatif untuk guna make up remover yang sangat cute! comel! tapi efektif. nak tauuu apa dia?????




.
.
.
.
.
.
.
.
...
.
.
.
.tadaaaa!

baby wipes.yang lap kat montot anak-anak saya tuuuu.

see my baby, sangat banyak kegunaan baby wipes ni. utk bersukan.saya tak tahulah bersukan mcm mana guna baby wipes, untuk dalam kereta...er pun taktau..utk picnic...dan travel. hahaha..mcm2 kegunaan. nasib baik tak utk cooking =)


comel kan. orang guna kat montot baby, saya guna kat muka saya. hahaha TERBAEKKK! tu la rahsia kemulusan, kehalusan kulit saya,baby wipes ada aloe vera, vitamin e lagi tuuuuu.montot baby kan comel..gebuss..nak kulit cmtu pergi la beli baby wipes. baru RM 5 tak payah beli make up remover.mahal! hahha saya kan penjimat =)


sekian la tips merepek dari orang yang tak reti make up ni.bubuiii.

3 comments:

  1. saya ada review produk ni mmg bagus..

    have a look ye..

    coklateyes.blogspot.com/2012/01/biore-make-up-remover-memang-terbaik.html

    ReplyDelete
  2. Shag pom guna baby wipes tu untuk lap minyak kat muka. Dah lah wangi~ Sejuk je bila lap. HAHA :D

    ReplyDelete
  3. Hi, boleh saya tahu dari mana baby wipe dalam container itu?

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^