23 January 2012

facebook personal saya ada satu sahaja

Assalamualaikum,

biasalah kalau dah berada di dunia blog ni, macam-macam dugaan kena tempuh kan. selama ni saya tengok orang lain je ada facebook fakers. now it's time for me. huhu mula-mulanya saya memang tergelak. sebab macam kelakar je ada faker-faker ni. saya bukanya femes amos? nak kata retisss tidak, cantik pun tidak, comel tu ada la.( pakwe saya cakap laaa)

mungkin orang ni ada niat tak baik. bussiness guna facebook atas nama saya ke? risau la pulak kan. saya kan menjual-jual barang ni. kang tak pasal-pasal ada yang kena tipu. so tolong hati-hati lah ye. jangan terpedaya pulak. tapi saya tak sure la facebook ni aktif lagi ke tidak. korang try la add mana tau dia accept ke. ni linknyaa.


ni bukti-bukti yang sempat di print screen semalam



saya saje2 je nak cari cik yaya. then tiba-tiba ternampak pulak gambar saya. musykil2



yang part kelakar tu went from being 'in aa relationship 'to 'single' ..tidak!! saya tak single..tolong sikit ye.



part paling besh! siap ada twitter derrr.rajin gila budak ni. tapi sumpah ini bukan ayat saya. macam ayat budak-budak derrr. i dah matang ok!

FACEBOOK PERSONAL SAYA SATU SAHAJA

saya tak marah/tak kisah/ kalau hobi awak memang buat facebook fakers ni. tapi jangan burukkan nama saya dan ambil kesempatan terhadap bisnes saya. buruk padahnya. saya malas la nak SAMAN-SAMAN ni bukanya popular. tapi JANGAN MENYUSAHKAN SAYA SUDAH. sekali awak susahkan saya SERIBU kali hidup awak akan disusahkan oleh saya. TAKE NOTED ok.hehe'


masih mampu tersenyum sebab saya tak rasa apa-apa sekarang. ^__^

2 comments:

  1. HAHA. Sebab Kakak Yaya sayam comel lah dia buat fake account. Nak tarik orang kononnya ! Keke :Pp Jangan dia buat tak elok sudah lah.

    ReplyDelete
  2. kena hati2 ye yaya. sis pun ade fake account kt fb nun.hopw depa tak buat hok pelik2 dah le.huhu~

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^