21 January 2012

cute polliwalks

Assalamualaikum,

status kini di bentong pahang. balik rumah..cikgu biasalah cuti mesti lama kan. orang lain tak payah nak sentap kalau cuti dua tiga hari. inilah untungnyaaa jadi bakal cikgu. hahahaah! kejam gila statement kan

ada kasut mcm crocs la. saya tak tahulah saya yang ketinggalan zaman ke. benda ni dah lama ke. yang saya tahu saya baru tahu ada polliwalks. comel gila la polliwalks ni. tapi harganya standard macam crocs la. mahal nak gila. tak sanggup saya nak beli kasut seketul smpai RM 95.sebab saya sedar tahap hidup saya sederhana. haha saya suka beli kasut buy 1 free 1 kat aeon jusco melaka! siapa selalu shopping situ tau la kedai mana.heee

saya suka tengok polliwalks ni sebab ada kartun sasame streets! bagi saya kartun ni sangat comel walaupun saya tak pernah tengok pun kartun ni. but for me it's cute. nnti ada anak saya nak beli bantal,baju,kasut semuaaaa sasame streets + polka dots. walaupun baby boy. HAHAH!peduli hapee.

verangannnn..verangannnn



comel gila!

ini pun gila!!

Oscar
kurang comel but cute~


kasut ni ada tak untuk umur 23 tahun yye? saya normal ke kalau pakai kasut macam ni? ada tak orang nak buat bini kalau pakai kasut ni pergi dating? blurppp~akhir kata semoga hari sabtu kamu semua dilimpahi kebahagiaann.saya bahagia sebab dapat jumpe gegel yang makin gemuk dan moci-moci yang sexy!

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^