08 January 2012

baking soda mengecilkan liang roma

Assalamualaikum,

harini saya nak share dengan korang semua satu petua, eerr petua ke tips la kottt. cara nak mengecilkan liang-liang roma kat muka tu.bekas-bekas jerawat yang menyebabkan muka kita berlubang-lubang  macam kawah bulan tak pun macam  tak rupa kulit muka yang sihat

muka saya pun tergolong dalam jenis large pores juga, penat dah beli itu ini nak kecikkan pores tapi hampa je. tapi nak berjaya kena lah bersabar kan. selain guna teknik-teknik moden amalkan sekali teknik klasik ni,heheh pergi dapur sekarang rembat baking soda mak korang yang guna untuk buat kek tu.hehe..

sental kat muka ye..tambah air skitttttt je. kalau agak-agak blur dengan penerangan lintang pukang saya ni. watch this tutorial saya amik dari youtube!



ok dah faham. tapi jangan amalkan hari-hari sebab ianya mengeringkan kulit muka. selamat berhujung mingguu!

5 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^