22 January 2012

10 orang yang cepat je!

Assalamualaikum,

ok saya tak tahu kenapa malam ni baik hati sangat. sebab rasa macam nak letakkan 10 blog baru di blog list saya. tapi dengan syarat!!


buat satu entry di blog korang yang mengandungi
tajuk : miracle tab -rahsia kecantikan selebriti
pastu letak gambar ni dan link kat bawah ni. 



senang je kan. then post komen korang dengan link entry yang korang buat tuh, saya nak 10 orang je. tapi kalau ada terlebih sampai 15 orang ke saya letak jugak. don't worry, korang promot saya, saya tolong korang ok!!.saya akan listkan blog yang telah buat entry ni .hehehe..

apa lagi cepat laaa. lagi-lagi kalau blog yang baru tuu.nilah masa korang nak femes amoss blog korang. jangan la ckp buat blog sbb xnk femes. tipusss la sgt! menyampahh i tauuu. =p

4 comments:

  1. join :)

    http://tehaalarh.blogspot.com/2012/01/miracle-tab-rahsia-kecantikan-selebriti.html

    harap xlmbt ~

    ReplyDelete
  2. ntah betul ke x Lala buat entry tu :D


    http://fazieyla.blogspot.com/2012/01/miracle-tab-rahsia-kecantikan-selebriti.html

    ReplyDelete
  3. salam sis..
    suda..jempu singgah =)

    http://laylaluckystars.blogspot.com/2012/01/miracle-tab-rahsia-kecantikan-selebriti.html

    ReplyDelete
  4. Dah siap~ HAHA. Kompem lambat ni :p

    http://www.shagcomot.com/2012/01/miracle-tab-rahsia-kecantikan-selebriti.html

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^