26 December 2011

set DIARY GINCU AVON -murah gila rugi tak beli~

Assalamualaikum,

bila sang HATI dah ada line telefon semangat update blog pun bersemangat, maaflah kalau blog saya ni dipenuhi dengan promosi-promosi jualan. dah saya minat menjual. orang bukan suka sgt dengar kisah hidup kita kadang-kadang. hehe.

so saya nak share dengan korang satu produk avon yang sangat-sangat berbaloi harganya

cantik gila kotak ni, sesuai sgt untuk hadiah

ada 3 barang, nilai semua barang ni kalau harga normal RM 60 woooo!


elegan kan?


Barangan yang terdapat di dalam set ini adalah : 

Avon Ultra Moisture Rich Sheer Lipstick 4g - Sheer Rose r( HARGA BIASA RM- 21.90)
Avon Ultra Moisture Rich Lip Gloss 4.5g -Natural Glow( HARGA BIASA RM 21.90)
Avon Ultra Luxury Lip Liner 1.14g - Rosebud( HARGA BIASA RM 14.90)

HARGA NORMAL -RM 58.70 !!
HARGA CIK YAYA   - RM 26.00 shj 
TERMASUK POSTAGE!! (JIMAT RM 32.70!!)

TUNGGU APE LAGI!!  CEPAT.. RM 26.00 SAHAJA!!! beli 2 set RM 24
TERHAD KEPADA 10 SET SHJ!! 15 DAH HABIS DIJUAL~
kalau nak order SMS 017-9313997!!!


No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^