26 December 2011

Perfume Wish of Luck EDT Spray 50ml


Description: A refreshing blend of green apple and sparkling florals

Wish of Luck EDT Spray 50ml
Biasa: RM 49.90
Harga cik yaya : RM 29.90 shj!! TERMASUK POSTAGE!

ORIGINAL YEE!! tak main fake2, tak rugi pun beli.kalau setakat nak pakai perfume pergi kelas ke, tak payah mahal2 kan, tak pun nak hadiah kan pada kawan ke, adik ke..jimat wooo..yaya jual offline dah dekat 20 kotak sold out. ni tinggal 10 je lagi..tapi kalau rasa pakai perfume branded2 je miss dior ke,,christian dior kee..tak payah la beli..kang bebel pulak nape tak sama macam floral gucci i....aku sekeh sekor2.hahaha


kalau nak order SMS yaya, 017-9313997
STOK ADALAH SANGAT TERHAD, ADA 10 SAHAJA LAGI!! SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

2 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^