15 January 2012

MIRACLE TAB - Rahsia Kecantikan Selebriti


Assalamualaikum, kali ni yaya nak kenalkan produk yang memang-memang MIRACLE. sekarang baru sempat nak publish kat blog, setakat ni aktif jual kat facebook je. disebabkan terlalu ramai tanya itu ini mengenai produk ni so yaya publish juga kat blog, sebenarnya malas nak jual-jual kat blog ni. nanti orang menyampah baca. tapi dah orang tanya mcm2 so blog ni boleh la jadi tempat rujukan para pembeli sebelum membuat keputusan untuk membeli produk ni. yelah barang mahal kena fikir byk kali. nanti rugi lak kan. so korang baca dari awal hingga ahir hingga faham betul2. kalau kat blog irene nadia produk ni dah memang hot meletup-letup.sampai tak menang tangan dia. hehe..=)




Inspirasi untuk menjadikan setiap wanita kelihatan jelita dan menawan tercapai dengan adanya produk Tab yang sangat magis, HANYA dalam tiga minggu sahaja. Tab EX,Tab Soap dan HD Essence, menjadikan impian setiap wanita pasti menjadi kenyataan. Jadilah salah seorang daripada beribu model yang telah merasai magis produk Tab ini. Dengan produk Tab, confirm GORGEOUS





Jika dahulu, berhabis ribuan ringgit demi cantik dan menawan pun belum tentu memberi pulangan yang diingini. Kini tidak perlu berbelanja besar untuk cantik, tidak perlu dihiris oleh pisau surgery atau dicucuk perit oleh jarum kecantikan. Cukup dengan TAB EX yang semestinya lebih kos effektif untuk tampil muda, cantik, glowing dan menawan, tidak perlu lagi makeup tebal, tidak perlu lagi berhabis untuk segala krim dan tonik, serta pelbagai makan tambahan yg sebenarnya tidak diperlukan tubuh..

PERKARA YANG PALING PENTING korang kena faham ialah!!
PRODUK NI ADA 3 BENDA
1-MIRACLE TAB EX
2-MIRACLE TAB SOAP
3-MIRACLE HD ESSENCE GLOW
(lebih kurang macam set lengkap la..ada pil,sabun dan pelembap)
ok jom baca satu-satu tentang produk ni. SELAMAT MEMBACA!!



               
                                                             


MIRACLE TAB EX 

(utk lelaki & perempuan) /TAB XY (utk lelaki)

RM180/60BIJI


Ringkasan faedah tambahan Tab Ex untuk kecantikan alami:

Faedah TAB EX untuk kulit:
* Mencerahkan & meratakan warna kulit secara keseluruhan
* Mencerahkan & mengurangkan parut
* Mengurangkan & menghalang jeragat
* Menghilangkan & membasmi jerawat degil
* Menambahkan keanjalan kulit & anti penuaan
* Mengurangkan & Menghilangkan selulit, orange peel skin
* Mengecilkan pori pori kulit
* Menjadikan kulit lebih bercahaya & kelihatan segar
* Melembabkan & menghaluskan kulit
* Merangsang pertumbuhan rambut & menguatkan kuku
* Menghalang pembentukan toksin dalam badan dan organ
* Mengurangkan kedut dan menegangkan kulit
* Melindungi kulit dari UVA & UVB
* Memperbaiki struktur dan keadaan kulit bermasalah
* Mengoptimumkan kesihatan secara menyeluruh
* Anti Stress dan Anti Depression



TAB EX boleh utk lelaki / wanita.

TAB XY hanya utk lelaki sahaja. Mostly kalau lelaki yang ada mslh jerawat ke, kulit minyak ke, apa2 yg berkaitan ngan kecantikan, yaya akan suggest TAB EX. Kalau ada masalah kesihatan, macam high blood pressure, kencing manis, merokok, baru yaya suggestkan TAB XY sbb normally TAB XY ni utk kesihatan

Bagaimana cara pengambilan Tab EX/XY?
Bergantung kepada masalah kulit/kesihatan
· kulit normal & hanya mahukan anti tua & glow - 2 tabs sehari, sebiji selepas bfst/lunch dan sebiji lagi slps dinner/high tea
· kulit bermasalah jeragat & akne teruk - 4 tabs sehari, 2 biji selepas bfst/lunch dan 2 bijii lagi slps dinner/high tea
· penyakit lain (diabetis/rambut gugur/penat/etc) 2-4 biji sehari

Cara Pengunaa TAB EX
Telan sebiji lepas mengambil sarapan/makan tengah hari & sebiji lagi selepas makan malam. Pastikan air diminum dalam kuantiti yang banyak sebagai tujuan penyingkiran toksin dalam badan. Bagi masalah kulit yang teruk dan agak serius atau bermasalah yang inginkan kecantikan yang pantas, disuggestkan untuk makan 4 biji sehari ( 2 siang & 2 malam)







MIRACLE TAB SOAP (HOT SELLING!!)

RM 70/125 gram


Daripada pengeluar sama Tab EX & XY, memperkenalkan pembersih muka khusus yang direka khas untuk merawat kulit bermasalah, terutamanya berhiperpigmentasi dan jerawat, sebagai kombinasi kepada Tab EX dan XY untuk kesan rawatan yang lebih menyeluruh dari luar dan dalam.

Faedah Miracle Tab Facial Soap:

Anti pigmentasi
Anti-jerawat
mengurangkan kesan penuaan
menghilangkan Melasma
Parut luka & jerawat
mengecilkan liang roma
membuang toksin kulit
meratakan warna & mencerahkan kulit
merawat kulit secara keseluruhan yang menjanjikan anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela.

CARA PENGUNAAN
Untuk kesan yang maksimum yaya suggestkan guna sabun 2-4 kali sehari.Buihkan, urut kat muka & badan (ataupun kat tempat-tempat nak cerah macam ketiak ke, leher ke, atau celah-celah peha). Biarkan dalam 2-4 minit, kemudian bilaskan.Normally, dalam minggu pertama, kulit akan rasa pedih sikit. Sebabnya, sabun nak gantikan kulit bermasalah kepada kulit yang halus gebus gitu. So jangan risau ye, teruskan penggunaan sabun. Lama-lama rasa pedih tu akan hilang dengan sendirinya, muka pun akan makin lembut dan licin :) Tapi, tak semua tau yang akan rasa pedih tu, depends pada kulit masing-masing

Sebagai alternatif, sabun ni juga boleh dijadikan mask jugak tauuu. Haaa, berbaloi-baloi, satu buku sabun ni boleh guna 2 in 1 sekali gus. Pencuci muka dan mask. Gunakan seminggu 3x.

Cara: JANGAN basahkan muka, buihkan sabun, kemudian urut lembut kat kulit. Biarkan selama 5-6 minit, kemudian
bilas.





MIRACLE HD Glow Essence

RM80/50ml

FAEDAH HD GLOW ESSENCE

Produk yang paling best dan paling melengkapkan antara ketiga-ketiga barang yang terangkan satu persatu tadi. Satu lagi rahsia kecantikan kulit sihat. Yang ni lebih kepada menaikkan seri kulit kusam serta tidak bermaya. HD akan memperbaharui kulit dengan lembut, sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit. Molekul pelembab unik yang halus dalam product ni dapat diserap jauh untuk merawat kulit disamping mengecilkan pori-pori dan bebas daripada stress serta serangan radikal. Essence pelembab dan pencerah ni mampu mengurangkan ketidaksempurnaan kulit wajah daripada bebas luka, jerawat, bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit. Membantu memelihara dan menjaga sel-sel kulit walau dalam keadaan kulit yang rosak teruk. Ia tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan. Diuji di bawah kawalan dermatologis. Jangan risau, Hd Glow Essence ni sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit yang sensitif



CARA PENGUNAAN


Gunakan HD selepas mencuci muka (disyorkan menggunakan TAB SOAP). Titikkan HD ke tapak tangan yang bersih, kemudian ratakan ke seluruh wajah dan leher dengan perlahan-lahan HD boleh digunakan bersama toner/pelembab/krim/make-up.

TESTIMONI PENGGUNA SET MIRACLE TAB


































HARGA PRODUK
1 SET - RM 330
MIRACLE TAB EX - RM 180
MIRACLE TAB SOAP  - RM 70
MIRACLE HD ESSENCE - RM 80
POSTAGE - SEMENANJUNG -RM 6/ SABAH SARAWAK -RM 10


BERMINAT??? SEBARANG PERTANYAAN :
email : babygorjes @gmail.com
FACEBOOK :  Yaya Catalyst
NO TEL : 017-9313997 

7 comments:

  1. RM330 sahaja~ Tak menahan dengar 'sahaja' tu. HAHA. Shag setia dengan Felisa. Tak berani nak cuba yg lain takut muka jadi teruk macam dulu >.<

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^