31 December 2011

menang GA tapi PENGANJUR GA senyap?

Assalamualaikum,

sebenarnya saya malas nak update tentang ni. tapi bila fikir-fikir balik bukanlah nak sangat hadiah tu tapi bila fikir lagi rupanya ada juga blogger kotor ni rasa jelik jelak pun ada. hahaa.

saya tak nak cerita panjang. motif seseorang JOIN GIVEAWAY atau CONTEST mestilah nk hadiah kan, bukan saja-saja buang masa kan. tapi bila dah menang. alhamdullilah kan..tapi sepatutnya bila dah menang mestilah dapat hadiah kan..

masa nak anjurkan GIVEAWAY KONON GEMPAK tuuuuu.
ayat berbunyi macam ni.. para pemenang akan mendapat RUMAH BENGLO SEBIJIK, pemenang akan dipilih berdasarkan NASIB anda. HAHAHA. cepat-cepat join contest ni..jangan buang masa..tag kawan..follow blog aku..hadiah RUMAH BANGLO akan dipos kerumah anda.sayanggg korang!! (ptuihhh! PEMBOHONG)

saya tak sangka ada gak blogger yang bersikap seperti ini. ah tak pelik la kan..blogger pun manusia, pencuri pun manusia..perogol pun manusia. pembunuh pun manusia gak.

jadi moral daripada luahan hati pemenang kena tipu ni, hahahah.. kesian gila statement. motif saya buat entry ni bukan nak jaja cerita sebab tak dapat hadiah ke apa. tapi nak sedarkan para pembaca bahawa blogger adalah tidak boleh dipercayai jugak, AKU TAK KATA SEMUA OK! segelintir je. kang semua nak sentap.pastu post entry  aku kat facebook. popular nyahhh~

Jadi. sebelum nak masuk pape contest /giveaway tanya penganjur dulu betul ke HADIAH TU AKAN DI POS KALAU MENANG? kalau tak saya tak nak masuk laa..buang masa je. hahaha SEBENARNYA GIVEAWAY/ CONTEST adalah salah satu cara naikkan trafik dan blog kita akan popular kejap. sebab byk komen. banyak traffik. time tu duit nuffnang pun naik. kalau macam tu setiap hari saya pun nak buat contest .

SEKIAN TERIMA KASIH
 ( penggunaan saya dan aku tak stabil sebab menaip ketika bulan mengambanggg)
siapa pernah kena macam saya? ke saya sorang je si malang ituuuu.

3 comments:

  1. kak, saya pun sama. mmg malang betul!
    dah lah nak menang pun berdasarkan nasib je.
    bila dah menang hadiah habuk pun takde.
    sampai skarang takde berita pape pun pasal hadiah tu. hmm..

    ReplyDelete
  2. Errrrr akak dah pos hadiah kan kan kan? *sambil ketap gigi*

    ReplyDelete
  3. xtry tnyer blogger tu ker?
    ner tahu dia ada probs ker?
    tp, btol gak kan, blogger pun manusia gak..
    btw, sabar yer.. insyaAllah ada rezeki kat tmpt lain :)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^