01 December 2011

Happy Birthday Nur Hidayah ke 22 tahun !



Salam,

kenapalah mood nak update tentang  hari lahir sendiri pun malas. huhuhu. ada sebabnya, bukan sengaja.harini genaplah umurku 22 tahun. dah 22 tahun hidup di dunia ni. dah 22 tahun menghadapi macam-macam perkara. dah 22 tahun menjadi anak kepada En. Hainan bin Md Yunus & Pn. Haslina Hj Abd Karim

bagi saya tiada benda yang special pada hari ni, sebab pada hari ni jugaklah my intan payung gedebuk gedebak sign ON kapal, haaaihhhh kenapalah hadiah hari jadi ni tragis sangat. tak suke laaa. kenapa 1 Disember 2011 woooo. semuanya ada hikmah kan.

HIKMAHNYA ialah...ini


si gedebuk gedebak ni post kat my fb wall. ayat paling tak leh blah sepanjang 4 tahun bercengkarama. hahaha. but its SWEET kan. laki mmg jarang tunjukkan kasih syg. tapi sabar je laaaaaa..huhuhu.apa-apa pun saya tetap sayang awak, tak payah jadi orang lain nak romantika de amor, bukan jamin bahagia ponn.
 I LOVE THE WAY YOU ARE.


and also my ayah post kat fb wall! ..

sekarang kan dah canggih. ayah on9 kat dalam rumah, anak duduk dalam bilik. post kat fb je mudahh. hahaha!


di kesempatan ni juga, saya nak mengucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga pada semua rakan-rakan fb , ada yang saya tak kenal pun wish gak. terharuuu weyy, rasa sehari jadi retiss jap. mcm popular gila cik yaya ni. hehehe. OK PERASAN.

p/s : perkara paling saya bangga pada umur 22 tahun ni ialah saya berjaya bawak kereta! saya dah yakin!



2 comments:

  1. Org keje offshore mmg tak romantik hehe~

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir sis yaya comel!!!!

    swettt je okeyh..
    huuu cdeynye brjauhan kn....

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^