15 November 2011

update raya haji yang dah basi

'

Assalamualaikum,

mood hari raya haji lagi ke kak oiii? hahaha tadi godek-godek external terlupa ada gambar time raya haji. tapi tak banyak la.. story dengan gambar je la yee.

cuba teka siapa kakak siapa adik?hehe

bajet nak jadi model jubah la konon..

ada tak tips bagaimana nak jadikan kulit licin macam telur?

teka mana mak? mana anak sulung?hahaha

pose yang mana-mana model takk berani nak buat. saya sorang je mampu mengepose cmni.

rasa mcm matang la pulak pakai macam ni

hahaha budak-budak ni kena paksa solat berjemaah. time kat kampung. comel je kan..umur dalam 4-11 tahun je diorang ni. 

ini budak paling kecik,paling garang, tapi paling cepat ambil air sembahyang bila dengar azan.

adik-adi sepupu yang sungguh comel dan kadang-kadang menyakitkan hati bila diorang memekak dalam rumah.hahaha

SEKIAN,laporan dari hajah hidayah (jgn nak perasan la weii)


4 comments:

  1. seronok balik kampung sambut raya bila kt umah atok ramai orang...

    meriahhhhh...

    tpi lagi best kalo ramai dak kecik dari dak besar..,...
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. bulatnye n gebunye..
    owner blog ni..
    cun2..
    ohsem!

    ReplyDelete
  3. @khairul akmal bin azman

    huhuhu..maluunyaa gebu tu maknenyee GEMUK.hahaha

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^