21 November 2011

nak tau losyen slimming yang mmg hot! kalah produk yang lainn

Salam,

hari ni yaya nak kongsi ngan korang semua produk yang mmg gila hot! losyen slimming Dr.Johson ni mmg bagi saya terbaik la..panas dy lain dari panas losyen-losyen slimming yang lain. kalau nak tahu tahap kepanasan dy korang kena cuba.

selepas sebulan saya pakai losyen ni memang perut makin kempis. lagi-lagi kalau pakai kat lengan dan kat peha..mmg la berkesan..mula-mula pakai tu digalakkan pakai sikit dahulu sebab losyen ni mmg panas. sangat baik pakai lepas mandi. sbb masa tu liang-liang roma terbuka lagi kan..losyen ni akan meresap.

Mungkin ramai yang belum lagi try losyen ni..sbb tak banyak testimoni kurang. tapi tak semestinya kurang testimoni tak berkesan kan. losyen ni kalau pakai mmg dari bauu je dah tahu panas. tak macam losyen-losyen yang lain. panas sekejap je..kena letak banyak-banyak baru panas. tapi losyen ni letak 1-2 cm pun dah peerghhh kena duduk bawah kipas. bayangkan kalau korang tengah buat kerja time tu sure berpeluh kan. tu yang besh tu..tak payah berlari atas track pun berpeluh wooo~

CARA PENGGUNAAN :

-pakai selepas mandi dan sebelum tidur.
-mula-mula pakai sikitt je jangan banyak-banyak nnti korang tak leh duduk diam
-losyen ni akan tahan selama 6 jam. kadang-kadang smpai malam berpeluh
-kalau nak lagi cepat berkesan pakai dengan plastik wrap then balut tmpat yang korang sapu losyen tu.sureee berpeluhh gila.
-insyaallah satu botol boleh kurang dalam 2-4 inci..

satu set termasuk sabun, losyen,dengan losyen vitamin c

HARGA MURAHHH JE

1 set RM30(S/M)

1 set RM35(S/S)

1 set RM55(Brunei )

Percuma Pos Laju

KALAU NAK ORDER SILA KLIK SINI

1 comment:

  1. hai.

    tumpang iklan ya.

    blouse cardigan pant dress yang menarik. semuanya rm50 including postage.

    happy shopping!!

    TQ.

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^