13 November 2011

make up item for SALE


Lucidarling Fantastic Sponge BB Cake

LUCIDarling Fantastic Sponge BB Cake is a soft, spongy textured BB Balm that supplies moisturizing makeup coverage with complexion benefits.

Promotes LED (Light Emitting Diode) radiance and clarity to skin for flawless expression.

Net Wt. 25g (0.88 oz)

HARGA BELI : RM 55.90
HARGA JUAL: RM 25.00 not inc POSTAGE
USED :5%
CONDITION :TIP TOP OK

nak jual sebab tak sesuai dgn kulit muka berminyak. sesuai utk kulit muka yg licin dan tak berlubang-lubang. kalau muka berlubang susah nak blend ngan bedak.dpt free gift lagi!
PM ME FOR discount!
(if buy 3 items free postage ! free gift )

MORE INFO :
http://www.bbcreamboutique.com/item_194/Etude-House-LUCIDarling-Fantastic-Sponge-BB-Cake.htm
 





RM 20 SAHAJA


STAGE Wondergloss HIGH SHINE Lipgloss (ELECTRA)

Your lips will look pump and deliciously ediblefruit

HARGA BELI : RM 48.00
HARGA JUAL: RM 20.00 not inc POSTAGE
USED :5%
CONDITION :TIP TOP ORIGINAL
TONE COLOUR : ELECTRA

nak jual sebab tak suka dgn warna yg agak merah. yaya suka pink. tapi bau lipgloss ni sgt besh ok! tak rugi pun kalau beli. this is ORIGINAL.dpt free gift lagi!
PM ME FOR discount!
(if buy 3 items free postage ! free gift )

MORE INFO :
http://www.stage-cosmetics.com/


kalau berminat PM yaya di facebook or email babygorjes@gmail.com
kalau beli 2 item lagi murah saya bagi harga. thanks lot of love

4 comments:

  1. wah, macam menarik jer.congrats sbb bjaya bukak pniagaan sndri ! keep it up!

    ReplyDelete
  2. alamak aiseh..kulit muka cik ana pon berminyak jugak nih..kalo tak,dah bleh beli kat yaya dah =P

    ReplyDelete
  3. @anamizu

    hehe kalau nk try boleh je. tp berisiko leew

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^