15 November 2011

facebook sekarang dah macam pornbook

Assalamualaikum,

selesai dua paper. khamis nanti lagi 1 paper..yayyyy! pastu balik cuti sekolah. yelaaa kita kan sekolah lagi. baru 17 tahun. amek SPM. (percaya je lah cakap si montel ni)

hari ni saya rasa macam tak selamat. bukan hari ni aje. tapi setiap hari sebab bila saya buka facebook mesti akan dihidangkan dengan gambar-gambar porno. nak kata saya add tak pulak. sebab saya jenis pilih orang yang kenal je add. tak kenal tak perlu rasanya. sebab bukan semua perkara untuk dikongsi kan. ^_^

                                           
ghairah tak gambar ni.HAHAHA            

mulanya malas nak buka isu pornbook nie. tapi bila purata nampak gambar tu terlalu kerap maka dengan tak tahannya saya tulis la juga. orang berfacebook untuk menghilangkan tension. kalau laki mayb la hilang tension tengok gambar mcm tuh. hahahah. tapi kalau perempuan? macam pelik je bila tengok 'benda' sendiri tertayang dengan megahnyaaa!

hurmmm..malunyaa..malu-malu , walaupun bukan gambar korang tapi tetap malu kan sebagai wanita bertudung apatah lagi. (kenapa skema ayat hari ni eh? sbb mood exam kot..patotlaaa)

tadi baru je ternampak gambar wanita bertudung yang bajunyaa sengaja dibuka. perasaan masa tu macam panasnyaaa telinga. malu seh. dah beribu orang share gambar budak tu. siap LIKE ag. haiyaaaa..dunia dah nak kiamat kan. terima aje la tanda-tandanya.
                                                    
                                     gambar ni yang paling ghairahhh sekali.

16 comments:

  1. betol2..haishh..geram tol... sakit mata tgok...

    ReplyDelete
  2. cekci la gmbr rimau kt atas tu..heee ;)

    ReplyDelete
  3. cekcinye rimau kt atas tuu..heee

    ReplyDelete
  4. Rasanya banyak gambar lucah sebab kena hacked.

    ReplyDelete
  5. betol2...
    baru terniat nk buat entry pasal isu ni..
    =D

    ReplyDelete
  6. @hana
    buat je yanggg..tak salah pun. sebarkan ape yg patut reader tahu.

    ReplyDelete
  7. troknya fb skrg..skrg ni x de trime lg ape2 yg seksi sgt kt wall ai tu..

    ReplyDelete
  8. betul2..dorang selumber je upload pic ghairah sesuka hati..hehe...anyway dah follow blog nie..best lah blog nie

    ReplyDelete
  9. Kepada semua kawan2 PEREMPUAN ... TOLONG jangan approve add fesbuk dari 'Kabus Berdarah' sebab dia akan tengok gambar2 anda dan masukkan ke dalam page 'BohsiaMurahan'. PRIVATE kan juga semua gambar anda. Apa saja jenis gambar anda akan diupload ke dalam page tersebut. Sekaligus akan menjatuhkan maruah anda.

    Sila share jika anda sayang maruah ibu, kakak, adik, saudara-mara dan diri anda sendiri.

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^