16 November 2011

cik yaya tak jual VCO dah ke?





Assalamualaikum,

okay sekarang baru ada mood nak cerita pasal VCO. ramai yang bertanya kat facebook, kat email nape tak jual VCO dah. saya bukan tak nak jual VCO tapi saya tak leh nak commit pada dua kerja sekarang. memang saya study tapi saya ada banyak program yang perlu dijalankan. NOW..alhamdulillah..just tunggu paper akhir je lagi untuk habiskan semester ni. so cuti semester ni saya akan mula menjual VCO balik. sebab VCO is the besh! murah but berbaloi.

pernah juga timbul isu orang kata makan VCO naik jerawat. YES! memang tumbuh jerawat sebab ,ada banyak sebab. antaranya ialah untuk proses pemulihan dan penyesuaian dengan badan kamu. bukan semua ubat yang masuk dalam badan terus boleh sesuaii yaaa...so kenalah bersabar. tapi kalau tak tahan dengan jerawat yang comel-comel tuh tumbuh sila berhenti jika memudaratkan diri anda.

jadi bila dah start berniaga ni kenalah bersemangat sikit. seperti biasa stok saya PRE ORDER

PROMOSI UNTUK BULAN NOVEMBER

BELI 3 KOTAK FREE POSTAGE
BELI 1 VCO + 1 COLLAGEN = RM 100


                          

kalau nak baca testimoni leh baca kat album ni yee
ALBUM TESTIMONI

tak pun kat enrty ni
ENTRY VCO

BERMINAT?
email :babygorjes@gmail.com
FACEBOOK

2 comments:

  1. yaya..nk ambik skg leh, dh ade stok x?

    ReplyDelete
  2. waaaa,br tpikir nk bli kt saper...huhuh..stok dh abiss laaaa...

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^