28 October 2011

tolong report page ni.melampau..

Assalamualaikum,

FB sekarang ni macam-macam kan. kalau nak cerita pasal satu persatu pun 100 hari tak cukup. tadi terjumpa page ni. hope korang semua tak payahlah komen or LIKE page ni tapi just report je. Insyaallah page ini akan ditutup.

walaupun kita tahu bila dah ditutup dia boleh buat balik page ni. at least kita berusaha. 


ringankan tangan anda semua, untuk hapuskan mahkluk Allah yang kurang kasih sayang ni.


~>Please Report this page<~
1) Open this page
2) Click on Report page
3) Click on Hate Speech and choose “Targets a religious Group”
4) Continue
5) Check on “Report to facebook” and again hit Continue.
6) Spread this link to your (Muslim) friends so they could also report this page and INSYA’ALLAH this page will be closed soon

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^