08 October 2011

tak sabar nak tengok drama 'BICARA HATI'


Salam,

yeayyyy mood nak berblog dah ada. tadi baca beautiful nara. auwwww drama BICARA HATI akan ditayangkan ujung tahun ni, kat astrooo..bagus sgtlahh tuh time aku cuti sem. mesti layan drama ni. sukeee!

memang dah lama impikan nak tengok novel ni jadi drama .akhirnyaaa jadi kenyataaan. kenapa aku eksaited sgt eh. sebenarnyaaa inilah novel pertama yang aku baca. dulu rasa macam tak percaya aku leh habiskan novel setebal beratus-ratus muka surat. tapi baca bicara hati memang rasa tak mampu nak  berhenti. hehehe

Sharnaaz Ahmad jadi Tengku Syahran, sgtlahhhh sesuaii siapa kata Aaron Aziz sila fikir dulu. sbb dia dah tua laaa.hehehe sharnaaz comel, kiut, machooowww..temanyaa sgt sesuai laa..so sharnaaz sila buat yang terbaik jangan hampakan peminat barumu ini. hahahha!! dan yang jadi Zahlia pun not bad sgt cantik, tapi mutu lakonan tak tau laa..tapi ok kot.






huuuuu tak tahan tgok adegan ni.HAHAHA!! hot..hott..

kenapa kau macho sgt? ni dah jatuh cinta nieee

apa-apa pun kita tunggulah drama ini ditayangkan. hope novel-novel anak melayu akan semakin berkualiti dan mendapat tempat di hati masyarakat. one more thing pelbagaikan cerita jangan ulang benda yang sama kawen pakseee jek. kawennn kontrak (but i likeee~)

HAHAHAHA! sharnaaz kalau baca ni komen laaa..i nak jadi zahlia boleyyyy??


3 comments:

  1. sape yg jd zahlia?

    ReplyDelete
  2. sme laa..nie la 1st novel yg syu baca..lps tu trus jd peminat tegar novel..

    ReplyDelete
  3. wah2!!tak sabar jugak,,bicara hati is one of my fav novel until now..thanx for this interesting entry dear :)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^