08 October 2011

review sikit dulu tentang sponsor PROGRAM KASIH SISWA HARAPAN PERMATA


baju koprat saya yang pertama. naseb laa kalau dah pengerusi GENG BLOG PINK.baju koprat pun mesti pink lorrrr~hahahaha


Salam,

akhirnya tamat juga PROGRAM KASIH SISWA HARAPAN PERMATA yang wajib dijalankan oleh guru pelatih semester 6. bukan senang nak handle sesuatu program dan lagi susah bila budak comot ni jadi pengerusi. rasa macam batu hempap kat kepala je. perlu urus dari A to Z. tapi aku bersyukur ada group yang memahami dan boleh bertolak ansur walaupun kadang-kadang rasa tak puas hati tu tetap ada. tapi itulah cabaran yang perlu aku hadapi bila jadi pemimpin.

untuk entry pertama tentang program ni aku nak share skit dulu gambar dari sponsor-sponsor yang sangat-sangat baik hati. sebab mereka sangat ikhlas tengok sajalah dari segi semua barang-barang yang disponsor. bukan setakat beri je tapi memuaskan hati penerima


coklat ni dalam 40 kotak.

sedapp sangat coklat ni. 


goodie beg ni 40 bungkus. akak ni baik sgt. siap buh reben2 pink. yelahh tema pink kann,
kalau berminat nak tempah leh pergi blog akak ni semuaaa goodie2 yang dia buat superb! comeyyy..tunggu saya kawen ye kak...

email :
robieshop@gmail.com
SMS:
017-2442713
 blog :
FB rubies baker:


ini doorgift dari ole-ole manis. yang jual doorgift utk pengantin, sangat baik akak ni. aku mintak paper beg coklat yang biasa dia bagi paper beg pink yang kat bawah ni. nnti aku tunjuk,


ini pulak tat nenas bentuk buah-buahan. sangat baik sebab dapat 40 bekas. terharuuuu sangat-sangat sebab mereka ni tak berkira lansung!


haaaaa inilah paper bag dari OLE -OLE MANIS, sangatttt cantek ok! terima kasih ole-ole manis,.


ini pulak untuk AJK,10 orang je AJK tauuu.special punyeee

ini sponsor dari DEWAN BAHASA DAN PUSTAKA, 50 buah buku.thanks alot!!

see..byk gila paper beg, adalah dalam 200 beg semuanyaaa

cantikk..rasa macam nak tawenn jek

ini kek yang disponsor gak. akak ni sangat baik hati. kek ni besar gila kottt..

budak-budak ni terharu masa sambutan hari jadi masa majlis penutup. siap ada yang mennagis lagi..kesiannn mereka =(

apam polka dot yang disponsor gak, hehehe comel kann



apam polka dot ini juga disponsor..so kiut!! pinkyyyy ini disponsor oleh kak masni,melaka

brownies.yummyyy tapi sayangnyeee tak sempat merasa. sebab terlalu busy melayan orang...huhuhuh...thanks lissa &rayyan cupcake

ini pun cake sponsor. thanks a lottt!


cake blurberryyy~yummyy sponsor gak

alhamdulillah, memang rezeki kanak-kanak OKU dimurahkan. tiada masalah yang berat semasa minta sponsor makanan. sangat mudah. terima kasih yang tak terhingga kepada semua penaja-penaja yang murah hati. semoga perniagaan tuan-tuan dan puan-puan berjaya.

terima kasih juga kepada semua yang terlibat secara lansung dan tidak dalam menjayakan majlis ini. nantikan entry sukaneka, keceriaan,akademik dan majlis penuntup!

2 comments:

  1. wah~ tahniah~ mmg bkn mudah nak urus program...

    ReplyDelete
  2. Waahhh..apam polkadot? warna pink? hmm..rasa nak telah je.. :P

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^