25 October 2011

masterchef malaysia ermmm?



Salam,

okay mula-mula sekali saya nak cakap saya KECEWA.

sebab saya tak terpilih untuk masuk ke masterchef malaysia! hahaha gurau-gurau audition pun tak pergi ape hal nak masuk kan. perasaan nak tengok masterchef malaysia eksaited gilaaaa! walaupun ayat tunggang terbalik korang faham lagi kan. tak de lah maksud tak sampai kan.

kalau korang perasan waktu masterchef malaysia ngan supermak adalah sama kan. perasann tak? kalau ta perasan baguslah .apa kaitan masterchef malaysia dgn supermak?

kaitanya ialah saya sanggup menukar channel astro ria ke tv 3 sebab saya bosan mendengar pengacara masterchef yang bagi saya baik tak payah dengar. cakap ikut skrip kah? sebutir-sebutir tapi bukan jelas pun. maaflah ikhlas dari hati. kita tak perlu nak ikut sangat cara barat nak buang-buang bawang bagai. OKAY memang kena tegas TAPI bertempat. bawang tu kalau bagi kat orang yang susah berebut-rebut tauuu.bawang mahal tau sekaranggg.

saya tak nak komen banyak-banyak cuma harap rancangan masterchef malaysia akan lebih BEST dan tidak bosan untuk ditonton. saya sebagai penonton nak tengok rancangan masterchef malaysia yang lebih berkualiti dan bukan dramatik. sila kurangkan unsur-unsur airmata sebab ia membosankan. satu lagi saya bukan nak tengok HELL'S KICTHEN but MASTERCHEF MALAYSIA.

*pandangan individu yang berhak bersuara =)

6 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^