31 October 2011

keliru nak beli goodie untuk majlis kawen anda? try THE RUBIES. terbaekk

Assalamualaikum,

hari ni saya nak buat lagi entry khas ttg sponsor yang telah baik hatiii mengsponsor (bahasa apakah ini) untuk Porgram Kasih Siswa Harapan Permata.. program yang iniiiiiiiiiii
.
.
.
.
.
.
.
.


masa sambutan hari jadi untuk pelatih OKU,

acara memotong kek

jawatakuasa yang bertungkus lumus menjayakan program ini
.
.
.
.

ok cukup-cukuplah flashback nyee.hahaha untuk kali ini saya nak  review ttg sponsor kedua untuk majlis penutup program, terlalu banyak sponsor yang kami dapat tapi antara yang tercomel ialah sponsor from 
THE RUBIES. mmg comel goodie yang dibuat. sangat terserlah keikhlasan THE RUBIES untuk sponsor program ini. sebabnyaaaa tengok je laaa sumbangan yang diberi


goodie beg pink comelll

dalamnya ada keropok,mashmallow,kerepek

yang ini pulak untuk AJK,mmg baik lah akak ni.



PROFIL THE RUBIES
Merupakan 'HOME BUSINESS' dan secara rasminya telah beroperasi pada penghujung tahun 2007 yang beralamat di Taman Cempakasari, Off Jalan Haji Sirat, Klang, Selangor Darul Ehsan.


ini antara produk yang ada di THE RUBIES


mashmallow yang comel


cookies yummy

 
cotton candy


ini untuk bajet ekonomi

kerepek



agar-agar kering

comel kan semuanyaaa. so kepada yang bride to be yang peninggg..keliruu nak bagi tetamu apa boleh la try tanya The Rubies PAKEJ apa yang beshh.. kalau tengok kat blog mmg ramai yang order ngan the rubies. order pun boleh ikut tema nak pink, hitam, oren. sukahati korang lah nak order apa. hehe

kalau berminat leh la email, or tgok dulu blog or FB

email :
robieshop@gmail.com
SMS:
017-2442713
 blog :
FB rubies baker:

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^