28 October 2011

geng blog pink terkubur?

Assalamualaikum,

betul kah geng blog pink dah terkubur?


 jawapanyaaaa ialah TIDAK/NO

bukan saya tak nak mengaktifkan geng blog pink ni tapi seperti biasa alasan saya ialah masa.dulu pernah suatu ketika..(peerghh ayat) kami sangat aktif. setiap hari satu segmen. beshhh je bila dapat berkenal-kenalan. tapi tulahhh cik yaya korang ni bizi. bila semester dah semakin menaik nombornyaa MAKA...kerja,projek,aktiviti,program pun semakin mencabar. blog ni pun di anak tirikan kesiannnn.

sampai si senah braces ni tanyaa kat shoutbox,hehehe



sapa senah braces / gadis lolipop hehehe? hehe senah ni antara paling terawallll join geng blog pink. 

geng blog pink ni takkan terkubur yaaa sampai saya anak 5 pun takkan. waaa bajet ada masa nak update blog bila anak dah 5 orang. hahha target 5 tu tak tahan..tak de anak pun kelam kabut blog.

tak de motif letak gambar ni. cuma nak tunjuk kat korang betapa hebatnyaaa edit gambar ni.jerawat tak nampak woooo kulit flawless wooo saya mmg fake la. saya mengaku. hehee

kalau korang nak buat segmen kan. agak-agak segmen apa yang besh? sila curahkan idea.siapa bagi idea paling awal dapat bonus free review, mana tau malam ni rajin nak buat.its saturday nite!


8 comments:

  1. ne ada trkubur....eh,sapa cakap camtu!...ari tu eca wat segmen,xsampai 10org pun JOIN!.geram eh cik yaya :(

    ReplyDelete
  2. Okay malu sekejap . hahaha . . tengah fikir title untuk segmen GBP ^_^

    ReplyDelete
  3. cik yaya . nak tanya ni , boleh tak kalau buat segmen bout erm . . mcm mana nak ckp eh . act,senah baru lepas break . so nak mintak tips2 dr GBP mcm mana nak bangun selepas terjatuh :( timbang2 lah permintaan senah yek . ngeeee

    ReplyDelete
  4. @ecadwinkyasha

    biasalah ecaa..hehe tak semua ada masa free.hehe

    ReplyDelete
  5. @Gadish Lollipop

    insyaallahhh akan dipertimbangkan =) jgn sedih2 ye yanggg =)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^