10 October 2011

ENTRY KHAS -Lissa And Rayyan My Little Cupcakes

Assalamualaikum,

disebabkan aku nak menghargai para sponsor untuk PROGRAM KASIH SISWA HARAPAN PERMATA, maka dengan itu aku akan buat satu entry satu hari untuk sponsor-sponsor yang baik hati mengsponsor. 

SPONSOR yang pertama iaitu LISSA AND RAYYAN MY LITTLE CUPCAKES, telah sponsor 2 biji brownies yang sungguh la sedappp.. nampak dah sedap tapi malangnyaaa aku tak sempat pun merasa. sedih kan.huhu tak pelahh demi anak-anak didik tercinta cikgu bagi kamu makan puas-puas ye sayanggg..



brownies yang diletakkan semasa majlis sambutan hari jadi pelatih-pelatih PDK BUKIT BARU



ok LISSA AND RAYYAN MYLITTLE CUPCAKES bukan buat brownies je, macam-macam ada, cupcakes, cake birthday, pop cakes, chocolate, dan macam-macam lagi lahhh..jom usha gambar-gambar bawah ni. semua hasil kerja LISSA AND RAYYAN MY LITTLE CUPCAKES








comel kan yg ni..huhu




all pictures kredit to lissa and rayyan cupcakes

so kalau ada yang berminat boleh la pergi ke facebook anb blog



sebelum tu usha-usha dulu harga yang mmg berpatutan yeee
If interested, please email : strychnine98@yahoo.com 
Or call / sms : 017-7062195 (Mrs. Siti Nur Hawa)
(Location : Umbai, Merlimau Melaka) 
Google map : 2.145995,102.36839 
*Please noted that the MINIMUM order is 16pcs
*Please noted that all the prices are subject to change* 

Cupcakes in Souffle Cup SIZE M = Ø 5.5cm
16pcs = RM35 / box 25pcs = RM50/ box
(Extra 30¢ each for individual casing)
(extra RM10 each for fresh fruits to top or filling)
 (extra RM5 each for toys/ football / 3D decos )
 (extra RM8 each for 3D gumpaste flowers on top)

cupcakes flavour : choc moist, orange, vanilla & marble.
 cream flavour : butter orange @ butter chocolate
 Cheesy Cupcakes with Blueberry + Cream / Cheesy Cupcakes with Strawbeery + Cream :

Solo Cup Size M : 16pcs = RM50
 Edible Image Cupcakes : Solo Cup Size M 1pc = RM3.50
 Fondant Cupcakes
 Solo Cup Size M 1pc = RM3.00 ~ RM4.80 ( depends on design )
 Fondant Charming Set.
 1 box = RM60
 For Cheesecake lover:
 Plain Cheesecake = RM35
 Marble Cheesecake (Steam) = RM35
 Marble Cheesecake (Baked) = RM35
 Apple Crumble Cheesecake = RM40
 Blueberry Cheesecake = RM40
 Neopolitan Cheesecake (3 flavour : strawberry + chocolate + plain cheese) = RM40
 Orange Cheesecake = RM40
 Snickers Cheesecake = RM40
 Tiramisu Cheesecake = RM45
 Carrot Almond Cheesecake = RM45
 Red Velvet Cake =RM45
 Luxury Red Velvet Cake = RM55
 (please noted all cake's weight are ±1kg )

 Birthday/Hantaran Cake:
 Any flavour with buttercream = RM40 (1kg) / RM80 (2kg)
 Chocolate Moist with choc ganache = RM40 (1kg) / RM80 (2kg)
 * Edible Image Cake : Additional RM20 per/cake Fondant Wedding Cake
 1kg = RM100 ~ RM150 (Depends on design)


 POPCAKE :
 1 pcs = RM2.50
 Set A (16pcs) = RM35 (assorted designs)
 Set B (25pcs) = RM55 (assorted designs)
 BARBIE - My Little Princess Cake
 1 kg = RM50
*each additional kg add RM30*

 Assorted Muffin Flavor :
 Chocolate Chip / Blueberry / Strawberry & Pandan
Less 100pcs : RM1.20 / pc
Over 100pcs : RM1.00 each.

 PICK UP POINT :-
 1) Tesco Melaka
2) Jusco Melaka
 3) Giant Melaka
 4) Mahkota Parade.

- Delivery services will be charged depends on locations. Self-pick up at the pick up point will be charged RM10 only. 


3 comments:

  1. tQ yaya.. segan je, sumbangan tak seberapa pun..
    (^_^)

    ReplyDelete
  2. cikyaya..baju tu cntik sgt okey...
    pinky2 gtu!!!!!kalo cikbintang wat kt kelas..
    mst dak laki bantah skeras2nye ahaha

    ReplyDelete
  3. ade tetiba terasa nak makan kek..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^