23 October 2011

betul lah orang kata minat tu boleh dipupuk.


Salam,

bestnyee cuti sekolah! aku sebagai bakal guru memang antara yang menuggu time cuti sekolah. ada ke patot?patot...patot..sebab cuti adalah masa untuk merehatkan otak dan badan.

kalau korang nak tahu, dulu aku benci gila orang tengok drama korea, sebabnyee kalau diorang dah tengok mulalah punggung macam kena lekat dgn gam. dah tak leh bergerak, situlah makan, situlah tidur, situlah kentut, kecuali nak g tandas je boleh jalan,

sekarang ni aku antara yang kena penyakit tu gak laaa..walau apa pun yang terjadi mesti sehari tengok satu episod or terus jalan 5 episod terus. HAHAHAHA. memang sindrom drama korea laa..dulu aku tak percaya sekarang ni memang aku dah kne sindrom tuh

cuti sekolah sekarang ni pun aku layan korea ngan adik-adik dan mak sekali. hhehehe tak patuttttt..





sekarang ni tengah layan personal taste...i likeee Jeon Jin Ho.. tp heroinyee tak cantik laaaa..
ouh my Jin Hooooo..SO CUTEEEE... napelah jambu sgt kauu ni

okay dah nak episod last ni, pasni layan PRINCESS HOURS lak..mmg aku lambat tapi janji layan jee~~ korang suka drama korea ape lak??

1 comment:

  1. hehe..personal taste best princess hours pun best..kaka da tgk..best gle yaw!!drama korea yang kaka suka ade kat entry nie >>
    http://violetgurl-eka.blogspot.com/2011/10/drama-korea-yang-dilayan.html

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^