22 October 2011

ayam penyet ohhhh ayam penyet.

Salam,

tajuk kelakar je kan. ade ke ayam penyet? baru-baru ni yang femes ayam penyet kan. dulu mane ade femes ayam penyet ni. sekarang ni dah beratus-ratus cawangan kot yang bukak kedai ayam penyet. macam-macam jenis. tapi yang paling TERBAEKKK buat masa sekarang ni ialah AYAM PENYET BATU PAHAT yang dekat carrefour batu pahat. aku sanggup tanya org kat shell sbb baru 1 st time sampai batu pahat. semata-mata nak makan ayam penyet.

apa yang paling penting masa makan ayam penyet ialah

sambal yang peergh!!
ayam yang menggiurkan
tauhu yang goreng tak bape goreng
tempe yang sedapp
dan sup yang bukan setakat sup biasa.








 sedapnyeeee teringat-ingat sambal


ok licin!

kedai AP ayam penyet pun tak sesedap kedai ni. yummmyyy statement ikhlas dari hati yang telah makan macam-macam jenis ayam penyet. hehehe walaupun nama agak penyet tapi rasa peergh!!

3 comments:

  1. slalo dpt mkn ayam penyet kt poli..org sabak slalo wat ahah

    ReplyDelete
  2. follow blog saya ni jugak ek jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. aaa saye almost every week ayam penyet satu kewajiban. sedpa oh ppedas pedas manja gitu haha

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^