17 September 2011

lagu korea yang nak kata sexy tak sexy TAPI..

Salam,

hari sabtu yang indah. ada open room kat hostel aku. bukan open housee je ada. open room pun ada tauu.!

hari ini aku nak share la ngan korang satu lagu korea ni. aku bukanlah peminat korea tapi bila aku dengar dan tgok video ni macam errrr..nak kata sexy sgt lagu ni tak lah. tapi pandai pulak minah-minah ni buat tarian yang menggoda. kalau laki tengok video ni 10X ulang pun tak ape.

memang la minah korea ni semua comel-comel tapi dasyat sgt laa..aku yang tak berapa baik ni pun rasa nak ulang 10 kali. sebabnyaaa jeles dengan body dorang! hahahah motif jahat gilaaa.

kalau dah melayu tuh tak payah la berangan nak jadi korea yeee..macam GU**-**LA.hahhaa ce teka..ce tekaa.. geli ok. kalau kaki pendek terima je lah. aku mengaku kaki memang tak cukup inci.mata tak sepet. rambut tak lembut. kulit tak cerah. saya bangga menjadi MELAYU.

jom kita jeles tengok video ni. OOOO ma BOIIII...ooooo ma BOIIIII..






paling aku suka part oooo maaa boyyy...ooo maaaa boy....

JANGAN CHOP AKU MACAM2. sekadar main-main.

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^