25 September 2011

dian pelangi superb


Salam.

hari ini mood nak update blog ada sikit. 

DIAN PELANGI?  mesti ramai yang dah kenal or lansung tak kenal. but seriously aku sangat adore dian ni sebab dengan tudung bawal je dia dah boleh berfesyen dengan nampak muslimah dan cantik

semalam ade la aku tengok video kat youtube tentang dia pelangi ni. ada satu ayat yang aku ingat sampai sekarang iaitu

'i wanna break da rule but still in the line-dian pelangi'

lepas ni tak payah nak pakai shawl lilit semua ke,serkup-serkup ninja ke.tudung yang penuh dengan rumpai  laut ke, just beli tudung bawal dengan follow step di bawah ni. tetap bergaya dan up to date



mudah kan. kalau pakai cmni. apa lagi selamat mencuba!

4 comments:

  1. memang nice la, lepas ni tak payah la susah-susah nak lilit shawl..huhuhu

    ReplyDelete
  2. https://www.facebook.com/pages/ShawLoma-and-The-JarumBenang/205565399522878 like my pages.n shoping tudung dian..=)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^