07 September 2011

blogger tak femes pun nak update gambar raya okay.

Salam,


rasanya tak terlambat lagi kalau aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, maaf zahir dan batin. tersilap kata, terkasar bahasa, terlempang muka, tertendang kee..maaf..maaf dipinta.

seperti biasa update sebulan sekali sekarang adalah perkara biasa bagi CIK YAYA. blogger dah jadi anak tiri dah..hahaha. dulu sawan kejap-kejap update. disebabkan banyak perkara perlu diselesaikan aku nak marathon bercerita kehidupan sepanjang dua bulan berpraktikum dan beraya sekaliguss.

peergh HEBAT tak...aku tau aku memang hebattt tak cakap pun tauuuu..rasa nak SEPAK je statement ni kann..okay jom baca!






esok sambunggggggggg. ada hal penting. =(

4 comments:

  1. ahahahaa... cam comel je budak2 tu.. cik yaya pon same.. oppss.. haahaha

    ReplyDelete
  2. comel je cikgu yaya :)
    slmat hari raya!

    ReplyDelete
  3. bznyer cikgu yaya nie hehe..Selamat Hari Raya ^^

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^