10 August 2011

nak LET GO shawl radiusite ni.



Assalamualaikum,

hari ni yaya kemas-kemas almari yang dah macam sarang tikus beranak tuh. hahah tiba-tiba terjumpa shawl radiusite yang still ok lagi ni. memang yaya pakai sekali ni je. ini pun time tangkap gambar ni. semangat kan beli shawl baru. tapi seriusly laaa yaya memang jarang pakai shawl laaa..lebih suka pakai syria senanggg sarungg je.

okay disebabkan tak pakai shawl ni dah. so yaya nak LET GO je. dengan harga yang termurah. waaaa..haha masa beli RM 50 ++ INC POSTAGE. tapiii harga LET GO korang kena email yaya dulu la yee


babygorjes@gmail.com

sekian terima kasih, siapa cepat dia dapat. =)

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^